Vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50

Over ons

Royal Baklava is de eerste Europese Baklava bakkerij die BRC certificering op A niveau heeft behaald!

Royal Baklava, gevestigd aan de Steiger 125 in Almere, kondigt met trots aan dat het bedrijf met succes gecertificeerd is voor BRC Food op niveau A. Deze certificering bevestigt de inzet van Royal Baklava voor de hoogste kwaliteitsnormen in de productie van hun authentieke Baklava, een ambachtelijk zoet lekkernij met wortels in de eeuwenoude bakkerskunst van het Midden-Oosten. Met een rijke traditie in het produceren en verkopen van Baklava, streeft Royal Baklava naar de hoogste kwaliteit van elk product dat hun bakkerij verlaat.

Met een toegewijd team van 12 ervaren ambachtslieden, die de geheimen van het eeuwenoude recept kennen, garandeert Royal Baklava een feest voor de zintuigen bij elke hap. De productieomgeving van Royal Baklava beslaat een indrukwekkende oppervlakte van 700 vierkante meter, waar passie en vakmanschap samenkomen om Baklava van ongeëvenaarde hand gemaakte kwaliteit te produceren. Traditionele methoden worden gecombineerd met moderne technologieën om de authentieke smaak en textuur te behouden, en voortdurende innovatie zorgt voor verrassende variaties en smaakcombinaties voor de klanten, zowel B2B als retail.

Bij Royal Baklava staat de kracht van hoogwaardige ingrediënten centraal. Zorgvuldig geselecteerde grondstoffen zoals noten, boter en filodeeg en de steenoven dragen bij aan een product van uitmuntende kwaliteit. De toewijding aan vakmanschap en authenticiteit heeft Royal Baklava een gewaardeerde plek bezorgd in de harten van hun klanten. Ontdek de smaak van traditie en verfijning bij Royal Baklava, waar elk stukje Baklava een eerbetoon is aan de rijke culinaire erfenis van het Midden-Oosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Royal Baklava B.V.
De Steiger 125,
1351 AL Almere.
Telefoon 06-40631255
Email: info@royalbaklava.nl

Winkelwagen 0

Laatst bekeken 0